make own website

Bežanijska Kosa
Magelanova

Apartman ima 55m2, pogodan je za boravak četiri osobe. Apartman se nalazi na 4. spratu u zgradi sa liftom.


Apartman se sastoji od sobe, trpezarije, predsoblja, kuhinje, kupatila i terase. Opremljen je tv-om, klimom, wi-fi, ormarima za odlaganje odeće. Kuhinja je kompletno opremljena sa neophodnim aparatima za nesmetano spremanje i serviranje hrane. Balkon ima lep pogled na park i javni parking.
Apartman se nalazi na deset minuta od aerodroma, tri minuta do autoputa E75 i bolnice Bežanijska kosa, Beogradske Arene. Do centra grada se stiže za 25min gradskim prevozom br.75, 74, 72 i do Ikee 70. U blizini se nalazi nekoliko kafica, maxi koji radi 00-24h, kao i apoteka i pekara. 
Apartman se izdaje dnevno, minimum jedan dan. U apartman se ulazi posle 14h, a izlazi dogovorenog dana do 12h. Cena najma apartmana je 35 eura u dinarskoj protvvrednosti. Plaćanje za najam apartmana je prilikom ulaska u apartman, odnosno pri preuzimanju ključeva i potpisivanja ugovora. Avans od 20% na ukupnu sumu se plaća za boravke duže od tri dana (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Gosti su dužni da čuvaju apartman, invetar, instalacije. Svaka napravljena šteta mora biti nadoknađena. Gosti se moraju pridržavati kućnog reda naročito u period od 14h do 17h i od 22h do 06h.


Galerija 

Mi u brojevima

95%

Zadovoljnih korisnika

70%

Ostvarene noći stranih turista

© Copyright 2017 Mobirise - All Rights Reserved